שטפי דם בירכיים כתוצאה מגירוד?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/06/2020 | 19:50 | מאת: מרים

האם שטפי דם יכולים להיווצר כתוצאה מגירוד ממושך? סובלת כבר כמעט חודש מתופעה של פצעים קטנים אדומים מוגבהים מגרדים מאד בזרועות, ירכיים ברכיים וקצת בבית החזה. לא ברור עדיין מה זה, הרופא אמר אולי אטופיק, אלרגולוג שלל ואמר שאולי זה הורמונאלי (ילדתי לפני חודשיים) אבל בינתיים רואה גם שטפי דם בירכייםבאיזור המגרד. האם זה יכול להיות כתוצאה מהגירוד?

10/06/2020 | 10:58 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

כאשר מופיעים שטפי דם יש לבצע בדיקת דם שכולל ספירת דם ותפקודי קרישה. ממליצה לבצע את בדיקות אלו ואז לגשת איתם לבדיקת רופא עור על מנת שיוכל לבצע בדיקה גופנית יסודית וגם לתת לך לטיפול ומענה. ניתן לקבוע במרפאות עור בבית חולים איכילוב בטלפון 03-6974000 בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה