פצעונים מגרדים שאינם נעלמים כבר מס חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/06/2020 | 09:36 | מאת: אלי גולד

בן 70, מצב גופני טוב, פעיל גופנית. מזה כשלושה חודשיים מופיעים פצעונים מגרדים באזורים שונים על כל הגוף, מתחילים כקטנים ואינם נעלמים, מטופל קלובטאזול פרופיונאט, ביופסיה: insect bites, תרופות: מיקרופירין, יוטירוקס, אומניקס, לרקפרס, ליטורבה, סודיום ביוקרבונאט, תודה

06/06/2020 | 05:02 | מאת: שירה

היי אתה מורח סטרואידים וככה זה לא יעבור לך אף פעם. יש משחה צמחית מצויינת . תחפש בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור אתה תגיע לאתר עם המידע שאתה צריך.

06/06/2020 | 09:19 | מאת: אלי

תודה, יש הרבה אתרים, את מתכוונת לאחד ספציפי?

07/06/2020 | 06:13 | מאת: שירה

תחפש קרם פסורליט

15/06/2020 | 23:06 | מאת: אלי גולד

פצעונים מגרדים על כל הגוף, בביופסיה נקבע insect bite, תוצאת igE 159, נמשך כבר מעל 3 חודשים. טופלתי במשחה סטרואידית ללא תגובה. מה זה ואיך מטפלים/מונעים?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה