שלום בן 20 לגבי בירור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/06/2020 | 09:40 | מאת: חסוי

יש לי תור לרופא עור אך רציתי לברר עם זה דחוף יש לי על ראדה פין ליד פתח השופכה red bump בפס האדום שבפין ממש כמו פנינה הוא התנפח לגודל של פנינה האם זה נשמע דחוף או מדאיג

10/06/2020 | 20:34 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

שלום רב, הייתי פונה לרופא עור או לאורולוג לבדיקה בהקדם. בשל המיקום הרגיש הייתי פונה בדחיפות. ניתן לבקש מרופא משפחה הפנייה דחופה. בהצלחה,

10/06/2020 | 22:38 | מאת: חסוי

אני עשיתי תור לעוד שבוע לרופא עור תודה על התשובה אני יסביר רק יותר טוב זה נמצא בראש הפין בסוף פתח השופכה יש קטע ורוד שהוא הנפתח ממש טיפה לפנינה קטנה גדול יותר ממה שהוא נראה בדרכ האם זה מסוכן ?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה