דיסהידרוטיק אגזמה
דיון מתוך פורום רפואת עור - דרמטולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב, אובחנה אצלי מחלת עור בשם דיסהידרוטיק אגזמה, אני מעוניינת לדעת מה זה בדיוק, מה הסיבה להופעתה ובעיקר מה הדרכים להירפא ממנה. תודה מראש על התשובה.
זאת צרה צרורה וכרונית מהרגע שהיא הופיעה. אם את מפנטזת על להרפא ממנה אז כדאי לחשוב איך לא להחמיר אותה כי זה מה שיקרה ברגע שתגיעי לרופא עור. זאת אקזמה שנגרמת מכל מיני סיבות לא ברורות ומתבטאת בשלפוחיות מגרדות באצבעות ובכף היד. אבל....אבל....אם תמרחי משחות שמכילות סטרואידים , זה מה שתקבלי ב100% , כי זה מה שיש לרופא עור כבר 50 שנה, מצב יוחמר פי 1000 ( לא פי 100 ) ואז האקזמה תהפוך לצרה צרורה שתגביל אותך אפילו בשטיפת כלים. תחפשי בגוגל טיפולים אחרים ורק לא סטרואידים. חפשי בגוגל - הטיפול האלטרטיבי במחלות עור זה האתר שאת צריכה.
שלום, מדובר במחלה דלקתית מגרדת המתבטאת בשלפוחיות זעירות בצדי באצבעות, כפות ידיים ולעיתים מערבת גם את כפות הרגליים. האטיולוגיה קשורה למספר גורמים כגון: לחץ, רקע אטופי, חשיפה לאלרגנים (ניקל בעיקר). האבחנה קלינית ולעיתים דורשת ביופסיה על מנת לשלל מחלות אחרות. הטיפול מקומי ולעיתים יש צורך בטיפול פוטותרפי מקומי להרגעת התהליך הדלקתי ולהקלה בגרד. במקרים קשים מאוד יש צורך בטיפול סיסטמי. בהצלחה!
נסי טיפול של רמי מור תחפשי בגוגל זה קל למצא