פיגמנטציה - איך לעצור התרחבות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/05/2020 | 10:41 | מאת: שרה

שלום, יש לי כתם פיגמנטציה גדול בפנים, כבר 9 שנים וכל הזמן הוא ממשיך לגדול. הוא התחיל בגלל נטילת גלולות. האם יש טיפול שיכול "לצרוב" את הכתם בשוליים שלו כדי שלא ימשיך להתפשט? אני לא מחפשת טיפול להבהיר את הכתם אלא לעצור את ההתפשטות שלו, תודה רבה

03/06/2020 | 22:28 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

מתנצלת על העיכוב, הפורום היה סגור למספר שבועות וחזר כעת לפעילות. הדרך הכי טובה למנוע התרחבות פיגמנטציה היא להמנע לחלוטין מחשיפה לשמש. יש לשים קרם הגנה עם SPF 50, לחבוש כובע רחב שוליים, משקפי שמש ולהמנע מחשיפה לשמש בשעות השיא 10:00-15:00. אם ברצונך לקבל הצעות לטיפול ניתן לקבוע תור למרפאה אסתטית במוסדנו ולשמוע על אופציות טיפוליות. ניתן לקבוע תור בטלפון 03-6972424.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה