נקודות על העור אחרי חזרה לגן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/05/2020 | 09:22 | מאת: אירנה

בוקר טוב, הבן שלי בן 4 חזר אתמול לגן עם עקיצות יתוש או גירוי על העור, לא כל כך מובן מה זה. האם יכול להיות שזה תגובה אלרגית לחומרי חיטוי שהשתמשו בגן או שזה אכן עקיצות יתוש שהוא גירד, אתמול זה היה נראה יותר כמו עקיצת יתוש הבוקר זה התנפח

10/06/2020 | 09:21 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

נשמע שמדובר בעקיצות אך כמובן שלא ניתן לאבחן ללא בדיקה גופנית. אם לא עובר תוך מספר פעמים ימים או באם מחמיר, מופיע חום, הפרשה, כאב מקומי או כל החמרה אחרת יש לקחת לבדיקת רופא. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה