התייעצות לגבי גרד בעור לילד בן 5

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/05/2020 | 10:34 | מאת: אוטופיק

היי, לבן שלי יש גירודים שבאים והולכים. האם זה אוטופיק? לבן השני שלי יש וזה לא ממש אותו דבר. ניסיתי למרוח אלקום ומוסטלה שעזר קצת אבל שוב חוזר מה זה יכול להיות?

10/05/2020 | 10:37 | מאת: קובץ מצורף

מצרפת קובץ שוב פעם

03/06/2020 | 22:12 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

מתנצלת שלא הייתה תשובה קודם לכן, הפורום היה סגור לפעילות למשך מספר שבועות. לא ניתן לאבחן בעיה רפואית על סמך הסיפור בלבד וללא בדיקה גופנית. יתכן שמדובר באטופיק דרמטיטיס אך ישנן אבחנות רבות אחרות. כמו כן טיפול באלוקום בהחלט יכול לעזור לאטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור) אבל יש למרוח משחה זאת בהתאם להוראות מדוייקות של רופא. במידה ועושים שימוש תדיר לטווח ארוך עלולות להתפתח תופעות לוואי עוריות. ממליצה לגשת בהקדם לבדיקת רופא עור. ניתן לקבוע תור למרפאת עור ילדים במוסדנו בטלפון 03-6974000

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה