רוקוטאן ומשחה.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/03/2020 | 23:36 | מאת: יאיר

שלום אני לוקח רוקוטאן כבר כמה חודשים יש לי כויה בפנים עוד מלפני שלקחתי רוקוטאן והיא השאירה אדמומיות המליצו לי טיפול בקלו קוט יש האפשרות למרוח קלו קוט בפנים בזמן לקיחת רוקוטאן או שאסור

30/03/2020 | 23:49 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה על ציקלפסט באופן עם הגנה של 50 של חברת לרוש פוזה המשקם את העור ומכיל הגנה מפני השמש. בהצלחה!

31/03/2020 | 19:48 | מאת: יאיר

בדקתי על סיקאפלסט באום B5 SPF50 כמו שהמלצת לי הכוויה שלי באזור השפם כולל איפה שהשפם ורשום יש להימנע מאזור השפתיים אשמח לשמוע מה עלי לעשות אם אני קונה ולא נותן לזה לגעת לי בשפתיים זה בסדר? או שעדין זה בעיתי לי?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה