נשירת שיער בגלל טיפול לקוי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/02/2020 | 21:32 | מאת: טיפול כושל בipl גרם לנשירת שיער בפנים

שלום רב, לפני כ10 שנים סבלתי מאקנה והתחלתי בטיפולי ipl שלא עזרו לבסוף וגרמו לנזק של נשירת שיער בעור הפנים. מאז הזקן לא צומח. כלומר הזקן בקו לסת לא צומח מאז הטיפול. רציתי לדעת בבקשה האם ניתן לטפל בזה בצורה כלשהית. תודה

29/02/2020 | 14:38 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לפנות לרופא עור , לבדיקת מוקדי ההתקרחות ייתכן כי מדובר בגורם אחר. דרושה בדיקה קלינית ודרמוסקופית של זקיקי השיער. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה