פס שחור לאורך הציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/02/2020 | 14:14 | מאת: מישהי

היי אחרי שהורדתי את הלק ג'ל רריתי שנהיה היה לי פס שחור לאורך הציפורן שהוא מהחלק העליון דל הציפורן והגיע עד לחצי שלה. הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שזה לא סרטן אבל לא ידע להגיד לי מה זה עכשיו הצלחתי לגזור את כל הפס ואין לי כלום על הציפורן וכשגזרתי אותה ראו שיש על הציפורן הגזורה את הפס השחור הזה.. זאת אומרת שזה לא היה על העור שלי או משהו מה את חושבת שזה? עשיתי טעות שגזרתי? אם זה היה מלנומה?

23/02/2020 | 08:29 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, רושם כי זהו ממצא שפיר, בכל אופן ממליצה להיבדק אצל רופא עור בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה