פילנג לפנים בלייזר...

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/02/2020 | 12:22 | מאת: ליאת

היי, האם לייזר פרקציונלי, זה השם לטיפול בשכבת הדרמיס העמוקה של העור? האם זה הטיפול שממצק את העור? והאם הוא שווה ערך לפילנג בינוני כימי? האם מצריך השבתה בבית כי העור יהיה עם כוויה? או שחוזרים לשיגרה. שאלה אחרונה: האם כדאי לעשות במסגרות קופ"ח ובית חולים איכילוב או אצל רופא פרטי? מה ההבדל? תודה

21/02/2020 | 21:13 | מאת: ד"ר מידן מיכל

לייזר פילינג עם מקטעים של עור בריא, ישנם הרבה סוגים של לייזר מסוג זה. איני יכולה להמליץ היכן. הזמן החלמה משתנה ממטופלת למטופלת בין 14 שבועיים למספר חודשים .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה