הגיוני שדאודוראנט עושה לי כתמים חומים בעור בית השחי? או שזה לא מזה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/02/2020 | 13:08 | מאת: ליהי

צירפתי תמונה ובמציאות הכתם חום יותר יש לי כתם חום בבית שחי שמתבהר עם הזמן לא יודעת ממה הוא נוצר אבל הוא ממש מפריע לי! לפני כמה זמן היה לי גם בבית שחי השני אותו דבר וזה נעלם אחרי חודשיים בערך זה ממש מציק לי כי אין לי מושג ממה זה! זה לא מגילוח כי זה נוצר בלי שגילחתי יום אחד אולי זה מהדאודוראנט? אבל כל החיים שלי אני משתמשת בדאודוראנטים וזה לא קרא לי וגם הכתמים שנוצרו לי לא נוצרו מאותו דאודוראנט אני משתמשת בכמה סוגים שונים.. מה לעשות? איך להבהיר את זה ואיך למנוע את זה? זה מהדאודואנט או שלא? אשמח אם תעני לי :( תודה

18/02/2020 | 10:32 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, יש לבדוק שמרקם העור לא השתנה, ייתכן שקשור לבעיות הורמונליות. בנוסף, תייתכן רגישות לדאודורנט וממליצה בשלב זה להשתמש בתכשירים ללא אלומניום כלוריד. ממליצה להיבדק על ידי רופא עור. בהצלחה!

18/02/2020 | 11:29 | מאת: ליהי

איך בודקים שמרקם העור לא השתנה מה זאת אומרת? ואני ניסיתי 2 דאודוראנטים של חלאבין והם שרפו לי אז מה עושים?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה