לפני כמה חודשים שהורדתי את הבנייה נהיו לי בכמה ציפורניים פסים לאורך

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/02/2020 | 18:51 | מאת: ציפורניים

לפני חודשיים התחילו להיות לי פסים בשלוש ציפורנים לאורך והציפורן גודלת ומיתפצלת באותה נקודה מימה זה נובע?הייתי עם בנייה המון שנים ורציתי לדעת אם אפשר לבנות על הציפורן)?אשמח לתשובה..תודה מרטש

10/02/2020 | 10:24 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, בהחלט עשוי להיות משנית לבניית ציפורניים. ממליצה לעשות הפוגה ולהשלים משטח ותרבית לפטרת. בנוסף ממליצה להשלים תפקודי תריס, חלבון, ברור אנמיה. בהצלחה!

24/02/2020 | 21:09 | מאת: ציפורניים מיתפצלות

תודה על תשובתך🙏🏼מצרפת תמונה שתיראי ואולי תרגיעי אותי שזה לא חמור , תודה רבה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה