נקודות אדומות בפנים לאחר חשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/02/2020 | 08:31 | מאת: עדן

היי בת 22 בריאה בדרכ בשנה האחרונה התחילו לצאת לי על העור נקודות אדומות בפנים ממש קטנות יש לי כבר אחת שקוסמטיקאית נדקרה אותה ויצא ממנה דם ואחר כך היא חזרה להיות נקודה אדומה שטוחה לאחרונה יצאו לי עוד 3 שניקזתי לבד יש לציין שאני נמרחת קבוע. ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות בשביל להעלים אותן? ובשביל למנוע חדשות???

05/02/2020 | 22:41 | מאת: ד"ר מידן מיכל

לאחר חשיפה לשמש מופיעות לעיתים אנגיומות בצורת עכביש בגדלים שונים. הטיפול נעשה באמצעות לייזר וסקולרי.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה