Curatane- רואקוטן לפנים לטיפול אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/01/2020 | 14:05 | מאת: ענת

שלום, האם קיים רואקוטן כזה בלבד קפסולות עם נוזל בפנים? הרופא עור רשם לי ואני לא מסוגלת לבלוע!! גוזרת ובולעת את הנוזל שבפנים. אין רואקוטן לאנשים שלא מסוגלים לבלוע או לפחות כדור שאפשר לחתוך או לרסק?

01/02/2020 | 16:16 | מאת: ד"ר מידן מיכל

לא, יש נגזרות של רטין איי בקרם כגון רטוויט או אדפרין אך יעילותם נמוכה ביחס לטיפול פומי בקיורטן.

01/02/2020 | 20:12 | מאת: ענת

וזה שאני גוזרת ומוציאה הנוזל מבפנים זה בסדר? אני לא יכולה אחרת. מה המינון בכלל אני 56 קילו וקיבלתי curatane מג 40

01/02/2020 | 21:18 | מאת: לענת

היי ענת, אם לא כתוב בעלון של התרופה את יכולה לשאול רוקח אם ניתן לרסק את הכדור או לא.. בד"כ כתוב בעלון. בהצלחה

02/02/2020 | 21:30 | מאת: ענת

באותה הזדמנות שאלה חשובה אני בתהליך של הסרת קעקוע גדול מהיד האם במקביל לנטילת רואקוטן אפשר להסיר קעקועים? תודה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה