HPV ואטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/01/2020 | 10:27 | מאת: שיגעוגי

היי. אני סובל כבר כשנתיים מיבלות באזור איבר המין אבל גם באיזורים אחרים כמו המצח והידיים מיבלות שנבדקו בביופסיה והתגלה שהן אכן HPV. אני ניסיתי הכל פחות או יותר ולא נראה ששום דבר עובד. ומצד שני היבלות קטנות יחסית ואין להן את המראה הרגיל של יבלות, והרופאים נוטים לסלק אותי הביתה. נראה שאף אחד לא יודע מה לעשות ואני מיואש לחלוטין. חשבתי על זה שכל החיים יש לי אטופיק דרמטיטיס ואולי זה קשור. האמת שאני לא ממש יודע הרבה על אטופיק ובעבר הייתי משתמש בהרבה משחות סטרואידים ( לא עוד). האם יש דרך לגרום למערכת החיסונית להתגבר על היבלות אולי במחשבה שקשורה לאטופיק דרמטיטיס וליובש. יש לי הרגשה שהכל קשור. בבקשה תנו פה מחשבה כי אני בחרדות ודיכאון ולא יודע יותר מה לעשות. תודה

01/02/2020 | 16:15 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לפנות לטיפול הלייזר co2 במידה ומוצו כל הטיפולים כגון: צריבה, משחות וכדומה. בנוסף ממליצה להשלים ברור לשלול דיכוי חיסוני. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה