היפר פיגמנטציה עקב שימוש באיזומד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/12/2019 | 22:34 | מאת: היפר פיגמנטציה עקב שימוש באיזומד

שלום, היתה לי מעט פיגמנטציה לא בולטת במיוחד שהפריעה לי במספר איזורים בפנים. הלכתי לרופא עור שנתן לי איזומד 4 אחוז. אחרי שימוש של לילה אחד בלבד נוצרו לי כתמים חומים בולטים מאוד באיזורים בהם מרחתי את המשחה. בתופעות לוואי רשום שזה יכול לקרות רק אחרי שימוש ממושך מאוד במשחה. האם תופעה כזו אחרי שימוש אחד בלבד מוכרת ? מה האפשרויות שעומדות בפני לתיקון הבעיה ? אני חוששת לעשות עוד נזק..

29/12/2019 | 17:36 | מאת: ד"ר מידן מיכל

לא מוכרת לי תופעה זו, הידרוקינון מדכא מלנין, ייתכן כי מרחת על אזור הפיגמנטציה בלבד במקום למרוח על כל הפנים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה