נשירת ציפורנים ופריחה מלווה בחום

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/12/2019 | 20:05 | מאת: בעיות עור וציפורנים

הבן שלי בן שנה וה 2 חודשים היה לא פרחיה בגוף במשך חודש בה ואולך עם חום ודלקת אוזנים והיינו בבית חולים מספר פעמים ונתנו לא משחה בטאקורטן לגוף וזה הוריד את הפריחה אבל ברגע שאפסקנו זה חזר וחזרנו לבית חולים ועוד פעם נתנו לנו אותו משחה וזה הוריד את הפריחה אבל ברגע שאני מפסיק זה חוזר ואז אחלתתי לאפסיק לא את החלב ומאז לא יוצאים פצעים חדשים ועכשיו אני פטום רואה שנופל לא הציפורנים וזה מלווה בחום אשמח לקבל חוות דעת ערב

27/12/2019 | 20:24 | מאת: ד"ר מידן מיכל

יש לשלול הפה והטלפיים , לעיתים מלווה בנשירת ציפורניים. ממליצה לפנות לרופא עור ילדים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה