פטריית קנדידה ואתליט פוט

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/11/2019 | 23:50 | מאת: דנה

הי אני סובלת מאסטמה של העור מילדות, ולאחרונה אובחנתי עם פטרית קנדידה בציפורניים ואתליט פוט בעור הכפות רגליים. עקב אבחון מאוחר הפטריה התפשטה לגפיים התחתונות , לגב ולזרועות. קיבלתי מרשם לאיטרנול 100מג , 2 בערב 2 בבוקר למשך שבוע, הפסקה של 3 שבועות ואז עוד 2 מחזורים. בינתים אני סובלת מגרד בלתי נסבל בכל הגוף. תוך כמה זמן ארגיש שיפור במצב העור? אני מיואשת תודה

10/11/2019 | 15:06 | מאת: ד"ר מידן מיכל

גרד בגוף עשוי להיות רגישות , תופעת לוואי של התרופה. ממליצה לפנות לרופא עור מטפל להפסקת או החלפת התרופה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה