נגעים חומים ושחורים אחרי פריחה במפשעות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/11/2019 | 01:33 | מאת: עמיר

שלום לך ותודה מראש הייתי אצל שני רופאי עור לגבי גרד ופריחה בבית השחי ,מותניים ,ומפשעות הרופא הראשון אמר לי שזה אטופיק דרמטטיס דרגה קלה והשני אמרי שזה פסוזיאריס..הפריחה במפשעות והמותניים עברה אבל נשארו לי סימנים שחורים אחרי הפריחה איך אני מעלים את הסימנים האלה ?כמו נקודות שחורות כאלה אני מצרף תמונה יש פתרון להעלים את הפצעים והגרד שם בלי להשתמש בסטרוידים?

03/11/2019 | 13:59 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, שתי אבחנות שונות, דרושה בדיקה קלינית על מנת לענות על שאלתך. פיגמנטציה לאחר דלקת לרוב חולפת עם הזמן. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה