מעין פיסת עור ורדרדה על שק האשכים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/10/2019 | 20:37 | מאת: יעקב

היי, מעולם לא ייחסתי לזה חשיבות( יש לי את זה כמה שנים) כיוון שחשבתי שמדובר בעור שהתקלף כתוצאה מגירוד אבל עכשיו אנלא בטוח. על שק האשכים צמחה לי מעין חתיכת עור שלא מזכירה יבלת רגילה או משהו כזה, אלא פשוט שכבת עור נוספת בצבע ורוד. לעתים היא מגרדת. במה מדובר ? הייתי מצטרף תמונה אך לא בטוח שהעניין מותר.

28/10/2019 | 20:57 | מאת: יעקב

החלטתי כן להוסיף תמונה בסוף לאחר שראיתי בפורומים נוספים כי זה כן נעשה. לא הצלחתי לצרף דרך האתר שלכם אז העלתי לאתר אחר, להלן הקישור: https://i.imgur.com/EE9sWqn.jpg העניין מאוד מטריד אותי. האם מדובר במשהו מסוכן?

29/10/2019 | 08:32 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ככל הנראה סרח עור נגע שפיר, ממליצה להיבדק על ידי רופא עור לאבחון קליני. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה