פצעים בעקבות שימוש בקונדילוקס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/10/2019 | 02:57 | מאת: יובל

היי, שאלתי כאן לגבי 2 חתכים די עמוקים שנוצרו לי בעור בעקבות לפני 4 ימים בעקבות שימוש בקונדילוקס מסביב לקונדילומה עצמה (וגם האזור של הקונדילומה עצמה נמצא בתוך אזור ההגלדה) לשמחתי המצב של הפצע משתפר, אומנם עדיין החתכים נראים לעין אם כי האזור מסביב נראה טוב בהרבה אמרת שזה תופעת לוואי נפוצה . 1. האם זה בסדר שכול ערב לפני השינה אני מחטא את השריטות העמוקות והאזור מסביב בעזרת אל סבון פולידין ואחר כך שם תחבושת על הפצע עצמו (שלא יהיה מגע עם המכנס או שאר איזור איבר המין) או שעליי להפסיק לחטא/לעטוף את הפצע 2. הקונדילומה עצמה נעלמה כמעט לחלוטין הגיע לגודל של פחות מגרגיר, אבל אני אמור עוד כמה ימים להתחיל סבב נוסף (שני , של הקונדילוקס) האם להמתין לריפוי מלא של החתכים (מכיוון שהם נמצאים באיזור הטיפול עצמו) ואז לטפל שוב בקונדילוקס? האם החתכים אמורים לחזור שנית לאחר הסבב השני? תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

יש צורך בבדיקה קלינית על מנת לענות על השאלות.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה