מכשיר גלי רדיו אל מול רטין A

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/10/2019 | 16:03 | מאת: רעות

אשמח לברר: יש לי מכשיר גלי רדיו בייתי ועל מנת לעשות טיפולים אני צריכה להפסיק עם רטין A. האם האפקט של מכשיר גלי הרדיו מבחינת מיצוק ויצירת קולגן ואלסטין הוא יותר רציני מרטין A? אני פשוט מתלבטת האם לעשות רק 10 טיפולים ואז לחזור לרטין A או שעדיף לי אפילו חצי שנה או שנה להפסיק עם הרטין A ולעשות רק טיפולים בגלי רדיו.(אני בת 41) תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

קשה להשוות בין שני הטיפולים , דרוש מחקר קליני וביופסיות עור על מנת להשוות.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה