פריחה אדומה וגרד מסביב לאיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/10/2019 | 11:31 | מאת: דניאל שם בדוי

שלום, אני בתאילנד והייתי עם בחורה מקומית. היא ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום. מיד לאחר מכן, הרגשתי גירודים ולאט לאט התפתחה פריחה אדומה עם נקודות שעדיין מגרדות. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה. אני ממש חושש כי אני נמצא פה על אי מבלי שום אפשרות לקבל טיפול תרופתי ואין פה רופאי עור שיעזרו. מה זה יכול להיות ומה אני צריך לעשות במיידי ? תודה דר על העזרה.

20/10/2019 | 21:28 | מאת: ד"ר מידן מיכל

רושם לגירוי מקומי , במידה ויש סימפטומים כגון: חום מקומי או סיסטמי, הפרשות מאיבר מין, פריחה בגוף ממליצה לפנות לרופא עור. בשלב זה ניתן למרוח קרם ציקלפלסט להקלה. ממליצה להשלים פרופיל של מחלות מין כאשר תחזור לארץ. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה