מריחה שניונית של ליקלייר לאחר שלושה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/10/2019 | 22:15 | מאת: יובל

שלום, אובחנתי עם סקביאס ולפני יומיים (רביעי) מרחתי ליקלייר. היום (שישי) התחילו לגרד לי מאוד שני מוקדים, אחת במותן ואחד בצוואר. זה בסדר למרוח את המשחה שוב? או לפחות נקודתית על שני האיזורים האלה?

20/10/2019 | 21:23 | מאת: ד"ר מידן מיכל

יש להיצמד להוראות על פני העלון , פעם בשבוע מהצוואר ומטה. ניתן למרוח ביי הטיפולים קרם יורקס בשילוב בטאקורטן המקל על הגרד מאוד כולל אנטי היסטמיניקה. בהצלחה!

20/10/2019 | 23:28 | מאת: יובל

אפשר לדעת מדוע? כי כבר מרחתי נקודתית על המקומות שגירדו, לדעתי לא מרחתי כמו שצריך עליהן בפעם הראשונה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה