בהמשך לשאלתי לגבי אגיספור שמפו

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/10/2019 | 17:04 | מאת: מירי

לטיפול בכתמי פטריית שמש בגב... האם להשאיר 10 דקות עלי במקלחת אמור לסלק את הפטריה ? כדאי פשוט להשאיר את השמפו על עצמי לכמה שעות כל יום או שזה מסוכן? הסימנים רבים ואגרסיבים. מתי זה יעבור ? תודה.

09/10/2019 | 09:27 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, פטריה זו ניזונה מהשומן הטבעי של העור. מדובר בבעיה אסתטית בלבד, וחשוב לציין כי כל טיפול יועיל לתקופה מסויימת אך יופיע שנית תמיד. ישנם מגוון רחב של טיפולים ובמידה ושמפו אינו יעיל ניתן לפנות לרופא עור לטיפול בכדורים. הטיפול האגיספור המומלץ הוא 3 פעמים בשבוע 10 דק ולא יותר. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה