טיפול באגיספור לכתמי שמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/10/2019 | 20:57 | מאת: מירי

נוצרו לי כתמי שמש על כל הגב והכתפיים, מפחד שיגיע לפנים... ניתן לי שמפו אגיספור. האם זה אמור להעלים אותם ולאחר כמה זמן ? מה הוראות השימוש ? תודה

06/10/2019 | 10:07 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, תופעה זו נקראת פטרית שמש, פטריה זו ניזונה מהשומן הטבעי של העור. מדובר בבעיה אסתטית בלבד, וחשוב לציין כי כל טיפול יועיל לתקופה מסויימת אך יופיע שנית. ישנם מגוון רחב של טיפולים הכוללים:שמפו, משחות וכדורים. ממליצה להשתמש בשמפו 3 פעמים בשבוע באופן קבוע להשאיר 10 דק כולל חפיפה ולשטוף. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה