פצעים לילד בן 7 .. מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/09/2019 | 15:13 | מאת: שוני

היי שלום רב לבני בן ה7 החל לפני חודש וחצי פצעים בקרסול זה התחיל בקבוצת קטנה שנראים כפצעונים הלכנו לרופא עור והוא איבחן כפטריה קיבלנו משחת סטרואידים אך שמנו לב שזה התחיל להתפשט בברכיים במרפקים במפרקי היד והאצבעות ממש בכמויות הנל מגרד ולא אסטתי.. חזרנו לרופאת משפחה שאמרה שאולי זה אטופיק או אלרגיה בלי שום בדיקה מעמיקה אחרת וגם לא שלחה שוב לרופא עור..גם החליטה שניתן לו סירופ שמכיל סטרואידים שהתופעות לוואי שרשומות שם הלחיצו אותנו מאוד. (בעיות נפשיות וכדומה...) (חייבת לציין שקבעתי לרופא עור לחוות דעת נוספת אך לצערי התור רחוק..) אני מצרפת תמונה בתקווה שאולי תדעי במה מדובר

30/09/2019 | 15:14 | מאת: מצורפת תמונה של הפצעים

היי להלן תמונה

30/09/2019 | 21:41 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, אין ביכולתי לראות את התמונה. ממליצה לפנות לבדיקת רופא עור. ייתכן בהחלט אטופיק, אימפטיגו ( פחות מתאים לפטרת בגיל צעיר) בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה