צלקת לאחר ניתוח בבית החזה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/09/2019 | 19:56 | מאת: אילנית

שלום לפני חודשיים הוציאו לי ציסטה חלבית בבית החזה מעל השד. החתך עצמו קטן מאוד אך מסביב יש אדמומיות וכן נפיחות. השתמשתי בג'ל סיליקון בשם סמיוסיל אך הוא עושה לי צריבה ואדמומיות. לכן אני שואלת האם כדאי לעבור לג'ל סיליקון של חברה אחרת? או יש לי רגישות לסיליקון? ומה אפשר כדי להעלים את האדמומיות ולעדן את המקום?

13/09/2019 | 09:59 | מאת: ד"ר מידן מיכל

במידה ויש רגישות לסיליקון לא ממליצה על חברת אחרת היות ורוב התכשירים מבוססים על סיליקון. ממליצה להקפיד על קרם הגנה . ניתן לפנות ליעוץ אסתטי לשיפור מרקם הצלקת . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה