פצעים ךא נעימים באזור המשפעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/09/2019 | 17:37 | מאת: קובי

לפניי כחודש וקצת הופיע לי פתע במפשעה בהתחלה רק ברגל שמאל אך לאחר כמה שבועות גם ברגל ימין הפצע עצמו לא כואב במיוחד אך גם לא נעים. מידי פעם יש שלפוחיות קטנות שמופיעיות שיוצא מהן נוזל צהוב. הפצעים הם מעט בולטים מעל העור וכשנוגעים מרגישים גושים מתחת לעור.

05/09/2019 | 16:03 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ייתכן כי מדובר בדלקת של זקיקי השיער. לרוב נגרמת על ידי חיידק. הטיפול המקובל הינו טיפול אנטיביוטי, לרוב ממשפחת הטטרציקלינים. כגון: מינוציקלין, דוקסילין. ממליצה לשלב סבון אנטי-ספטי בשם דרמקס או דרמקסול. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה