גילוח במפשעה לצורך טיפול לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/09/2019 | 23:21 | מאת: הודיה

שלום, התחלתי לגלח במפשעה בחוסר ברירה כדי לאפשר טיפול לייזר שניתן כנראה לעשותו רק לאחר גילוח המקום.. בעקבות כך אני סובלת ביוםיום מדקירות עיקצוצים אדמומיות וחוסר נוחות השאלה שלי זה האם יש דרך להקל על תופעות הלוואי והאם כל אחת שעושה לייזר סובלת ככה ? תודה

03/09/2019 | 12:44 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ניתן למרוח קרם הרגעה לגירוי העור לאחר גילוח השם ציקלפט או ציקלפלסט. ממליצה על החלפת סכיני גילוח כל פעם. במידה ומופיעים פצעים מוגלתיים ממליצה לפנות לרופא עור לטיפול אנטיביוטי. בהצלחה!

03/09/2019 | 15:35 | מאת: הודיה

תודה על התשובה! יש פתרון לעיקצוצים כשהשיער גדל?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה