הי, מזה כחודש יש לי סוג של פריחה או פטריה בצוואר אשמח לדעת מה זה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/08/2019 | 09:09 | מאת: אבי

היי, אני חייל המשרת בחיל האוויר, לאחרונה מזה כחודש התחיל להיווצר לי באזור העורף סוג של "פטריה" או פריחה כלשהי המלווה בגרד, אוסיף גם שיש לי גנטיקה במשפחה של חולי פסוריאזיס, אשמח אם תוכל לעזור לי בהבחנת הבעיה. תודה

22/08/2019 | 23:11 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ייתכן גם אטופיק דרמטיטיס , רגישות למגע ועוד. ממליצה למרוח ציקלפט או ציקלפלסט שמתאים לגירויים בעור. במידה ממליצה לפנות לרופא עור.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה