הרפס בשפתיים - מתי אפשר לחזור למגע?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/08/2019 | 21:33 | מאת: גילי

הי לבן זוגי יש הרפס בשפתיים שהגיח רק בשנה האחרונה. היה לו לפני שבועיים וחצי פצע הרפס בשפה שלא התפתח כי טיפל מיד עם העקצוץ הראשון - הוא ישר שם משחה. עכשיו נותרה אולי נקודה ורודה קטנה שבקושי נראית לעין. וגם אני לא בטוחה שזה קשור יכול להיות סתם יובש כי זה בחלק של החיבור בין השפתיים בפינה. מטעה לפעמים... השאלה כמה זמן צריך לחכות לפני שנוכל לחזור למגע... להתנשק וכו.. במקרה הספציפי הזה ובאופן כללי שאדע להבא כי אני מאאאאד לא רוצה להידבר בזה. תודה :)

16/08/2019 | 11:07 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ברגע שאין נגעים גלויים לעין.

16/08/2019 | 12:05 | מאת: גילי

שוב בקושי רואים נקודה ורודה. זה גם לא ממש התפרץ כי מרח מיד עם העקצוץ הראשון. האם עדיין מדבק?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה