יובש בשפתיים וקיורטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/08/2019 | 08:50 | מאת: שירי

היי, אני מטופלת בקיורטן כבר חצי שנה ברצף (תכף מפסיקה) ושום דבר לא עוזר ליובש. זאת לא פעם ראשונה שאני משתמשת בתרופה הזאת אבל זאת כן פעם ראשונה שיש יובש. ניסיתי כל דבר אפשרי שהרוקחים נתנו וגם דברים יותר טבעיים כמו חמאת שיאה, שמשום מה מייבשת עוד יותר. זה ממש בלתי נסבל והשפתיים סדוקות ושורפות. מה עוד אפשר לעשות? התור לרופא עוד עוד כמה שבועות וקשה לי לסבול עד אז

12/08/2019 | 21:15 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ליובש בשפתיים ניתן לנסות תכשיר בשם ACU-LIP של ד"ר עור או סרליפ של חברת"לרוש פוזה" בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה