צלקת לאחר 3 וחצי חודשים..

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/08/2019 | 13:24 | מאת: נורית

שלום ותודה לפני 3.5 חודשים עברתי ניתוח להוצאת לימפומה מהירך קרוב למפשעה. מורחת כבר חודשיים פעמיים ביום סימיסול ג'ל אך הצלקת עדיין אדומה נוטה יותר לורוד חזק. האם הג'ל לא עושה את העבודה? האם להמשיך או להחליף ג'ל? שמה טיפה קטנהעל כל הצלקת בלחיצותלאורכה כ2 סמ האם הכמות מספיקה?

03/08/2019 | 14:52 | מאת: ד"ר מידן מיכל

משך התהוות הצלקת כשנה . בשלב הדלקתי הצלקת אדומה. במידה ומורמת או יוצאת מגבולות החתך יש צורך בהתערבות אסתטית. ממליצה להמשיך עם התכשיר. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה