ד''ר למדן הנכבדה.יבלת ויראלית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/07/2019 | 00:22 | מאת: אשה

מזה שנים יש לי מדי פעם יבלות ויראליות (קשה, מחוספסת, צהבהבה לא כואבת ולא מגרדת.) על אחת מאצבעות היד (בדרך כלל בצד האצבע או בחלק החיצוני) כעבור מספר חודשים היא נעלמת מעצמה ללא זכר. כשאני רוחצת את איבר המין אני מסבנת ושוטפת עם אותן אצבעות. עד כה לא קרה כלום אך האם ניתן להדבק? ואם חלילה כן האם יש מענה? ואם חלילה זה נכנס לנרתיק פנימה האם יש דרך ריפוי? לתשובתך אודה.

30/07/2019 | 23:21 | מאת: ד"ר מידן מיכל

כאשר ישנה יבלת יש סיכוי להדביק מקומות אחרים בגוף. לרוב יבלות באזור הגנטיליה מופיעות לאחר קיום יחסי מין, אלו יבלות ויראליות מזן אחר. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה