עור רגיש מאוד אדמומיות ונפיחות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/07/2019 | 16:31 | מאת: עידו

בשנתיים האחרונות אני שם לב שהעור שלי נורא רגיש, גירוד קל מאוד בגוף יוצר אדמומיות קשה וסימנים שנעלמים רק אחרי מספר שעות. בפנים המצב חמור יותר ובעיקר בקיץ ובחום, כל מגע עם עור הפנים או גירוד קל יוצר נפיחות בולטת מאוד ואדמומיות ולוקח לה המון זמן לעבור. העור גם מצטלק בקלות, כל שבוע אני מגלה צלקת בפנים (מופיעה כמעין קו עמוק בעור) מה יכולה להיות הבעיה והאם יש פתרון תרופתי?

25/07/2019 | 14:01 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, אדמומיות בעור מאפיינת הרבה מחלות עור. לעיתים שינויי מזג האוויר גורמים לאדמומיות במחלות כמו רוזצאה, אטופיק. ממליצה לפנות לרופא עור לבדיקה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה