לייזר להסרת שיער על כתמים חומים פוסט אקנה ואיזומד או פילינג קל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/07/2019 | 11:37 | מאת: רווית

דחוף עזרה.מורחת איזומד על כתמי פוסט אקנה חומים הגב. במקביל מסירה שיער בלייזר באותם אזורים האם הדבר יכול להחמיר את הכתמי האקנה? האם צריך לבטל את הטיפול בלייזר? או מספיק להפסיק את הטיפול באיזומד כמה ימים לפני לפי עצת הקוסמטיקאית

לקריאה נוספת והעמקה

כן, ללייזר להסרת שיער עשוי להחמיר כתמים פוסט דלקתיים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה