שאלה לגבי צבע עם אמוניה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/07/2019 | 11:38 | מאת: גל

שלום ד"ר, האם צבע עם אמוניה עלול לפגוע בעור או בשיער הגבות? אני מעוניינת לצבוע את החללים החסרים גבות שלי והצבע עושה עבודה טובה ואכן צובע את העור עצמו .(אני כמובן נזהרת על העיניים כך שזו לא הבעיה) . אודה על תושבה מפורטת. תודה.

17/07/2019 | 10:12 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, קשה לצפות תגובה אלרגית. על מנת לדעת בוודאות יש להשלים תבחין טלאי לחומר הספציפי הזה באזור האמה ולראות האם ישנה תגובה אלרגית שמופיעה לאחר יום יומיים. כמובן שכל חומר עלול לגרום גירוי ולא בהכרח תגובה אלרגית. בהצלחה!

17/07/2019 | 15:26 | מאת: גל

תודה רבה, כוונתי בעיקר האם יכולה להיות נשירה/הידלדלות שיער מהגבות עקב שימוש בחמצן? תודה שוב

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה