פטריה בין האצבעות ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/07/2019 | 12:54 | מאת: משה

יש לי פטריה בין האצבעות השלישית והרביעית שנמצאת גם מתחת לאצבע השלישית (אותה הפטריה). אני חושב שהיא שם לפחות שנה אם לא יןתר אבל בזמן האחרון מציקה וכואבת כשדורכים ובפרט כשאני בבריכה או במקום עם מים שאז היא מתנפחת ויותר קשה לדרוך על האצבע. ניסיתי משחת דקטקורט פעמיים ביום שבוע ולא עוזר. מה הלאה? איך נפטרים ממנה?

03/07/2019 | 16:56 | מאת: ד"ר מידן מיכל

יש להשלים משטח ותרבית , במידה וחיובי ניתן ליטול טיפול אנטי פטרייתי לחודש. ניתן לפני כן לנסות קרם מנטקס אנטי פטרייתי למשך חודש פעמיים ביום. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה