פצעים לאחר גילוח במפשעות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/06/2019 | 12:50 | מאת: מירי

אני מגלחת את אזור המפשעות בגילוח וכבר יום למחרת מופיעים לי הרבה פצעים שחלקם מוגלתיים , אני ג׳ינג׳ית ולכן לא יכולה לעשות לייזר ולא סובלת את הכאבים של שעווה . יש דרך לגלח ולהישאר חלקה ? שאלה נוספת - לא מעט יוצאים לי פצעונים בישבן , איך אפשר לטפל ולהימנע מהם?

22/06/2019 | 20:27 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה על הסרת שיער בלייזר. סבון דרמקסול וג׳ל זינדקלין ( דורש מרשם) .

24/06/2019 | 12:12 | מאת: עוזרת

היי לך, כדאי לך לנסות משחות להסרת שיער במקום גילוח זה על אותו עיקרון.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה