ציסטה חלבית בבית החזה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/06/2019 | 17:58 | מאת: מיכל

יש לי ציסטה חלבית כבר מעל עשור בבית החזה מעל שד שמאל בגודל 2 סמ ונפוחה. מהבחינה האסטתית ברצוני להסירה ,אך קראתי שבית החזה הצלקות מכוערות ויכולות להיות קלואידיות בת 58 מה דעתך?

18/06/2019 | 12:04 | מאת: מיכל מידן

נכון , צלקת באזור זה עלולה להיות היפר טרופית. ישנם גורמי סיכון נוספים כגון : גוון עור כהה, גנטיקה , מיקום הצלקת ועוד

19/06/2019 | 13:48 | מאת: מיכל

אני בהירת עור. הציסטה ממש מעל שד שמאל שלוש אצבעות מתחת לעצם הבריח וכן ארבע אצבעות קרוב לשקע אמצע החזה האם מיקום זה מועד לפורענות. לא ידוע לי גנטיקה תודה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה