למי יש ניסיון להתגבר על פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/05/2019 | 18:09 | מאת: דן

להתגבר על פיטריות בציפורני כל 9 אצבעות הרגליים? אחת הצלחתי עם אורגנול . היתר ניסיתי אורגנו טהור ושרף , והאדימה כל הכף רגל כנראה אלרגי . מה עדיף שמן עץ התה? או סודה לשתייה וחומצת לימון ? איפה קונים האחרונים? או כל רעיון יתקבל ברצון לנסות. תודה

01/08/2019 | 20:36 | מאת: מיכל

בתור אחת שניסתה הכל - התחלתי טיפול באמטריקס וכבר אחרי מס ימים אני רואה שיפור! אמנם יקר ותאלץבהמשך לקנות לפחות 2 אם לא יותר אבל למי איכפת כשסוף סוף משהו עוזר!יש בזה סודיום הידרוכסאיד

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה