בניית ציפורן תוך כדי טיפול בפטרת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/05/2019 | 18:15 | מאת: חלי

ביקרתי אתמול אצל רופאת עור בשל פטרת בבוהן שמאל שלא עוזבת כבר למעלה מחמש שנים, גם לאחר טיפול בכדורי טרבינאפין במשך 4 חודשים. קיבלתי מרשם לאיטרנול למשך 3 חודשים. האם בינתיים, תוך כדי הטיפול התרופתי, אני יכולה לבצע טיפול אסתטי בבוהן ( למשל בניית ציפורן באקריל, עם הסרה וחיטוי של המקום מדי שבועיים וחצי) או שעדיף לא לגעת בציפורן כלל? במידה שהכדורים יעזרו, האם יחול שיפור אסתטי ניכר לעין בציפורן תוך כדי טיפול, או רק בתקופה שלאחר תום הטיפול? תודה רבה מראש!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, ממליצה להמתין עם בניית הציפורן עד תום הטיפול. תגובה לטיפול נצפית כאשר יש צמיחה של ציפורן בריאה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה