בעיית עור באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/05/2019 | 18:38 | מאת: עידן

שלום, לפני מספר חודשים הופיעו אצלי 2 סימנים על איבר המין במקביל. הראשון, בתמונה השמאלית והימנית העליונה, הוא כתם שהתפשט בצידו העליון של הפין קרוב לבסיסו. הוא נוטה לאדמומיות ולהרגשת יובש וחספוס של העור. השתמשתי לפרקים בדרמקומבין אשר עזר להרגיעו. לאחר מכן נשאר כתם בהיר, מין דיספגמינטציה. חשבתי שהעניין חלף, אך המשיך לחזור מספר פעמים במשך הזמן לפרקים ואף ממשיך להתפשט מעבר לכתם הראשוני. השני, בתמונה הימנית התחתונה, הינו שטח בבסיס הפין בצידו התחתון. הוא אף הופיע קצת לפני הכתם העליון. הוא גרם לגירוי וצורך לשפשף את המקום. כבר תקופה שהוא אינו גורם לגרד, אך השאיר שטח בהיר יותר ובצבע וורדרד, ובעל מראה 'בוהק' ןמרגיש חלק יותר משאר העור מסביב. אציין שהנני סובל מסבוריאה דרמטיטיס המתפרצת לפרקים ולרוב על החזה, השפן, ובקרקפת. אך מעולם לא היתה לי בעיית עור באיבר המין. אשמח לדעתך בנושא תודה רבה!

13/05/2019 | 18:42 | מאת: עידן

אוסיף כי הכתם הראשון, העליון, נראה 'בולט' מעל שכבת העור וגורם להתקלפות העור. הייתי מנחש שזו פטרייה כלשהי.

14/05/2019 | 12:26 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ייתכן כי מדובר בפסוריאזיס של איבר המין ממליצה לפנות לרופא עור לקבלת טיפול לאזור זה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה