מה שנראה כמו אקזמה באצבעות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/05/2019 | 22:47 | מאת: רועי

בכל שנה באביב אני סובל מתופעות אלרגיה כמו קשיי נשימה, נזלת מימית ויובש בקצות האצבעות. השנה זה היה חריף במיוחד, אחת האצבעות הגיעה לכדי דימום. מה אפשר לעשות כדי למנוע או להפחית את התופעה? ועכשיו כשהמצב חריף כפי שנראה בתמונות מה אפשר לעשות כדי להגיע לריפוי מהיר?

07/05/2019 | 22:53 | מאת: רועי

https://m.imgur.com/a/77PobOi זה מתחיל ביובש ובועות קטנות שלפוחיות מתחת לעור ואז לסדקים גירוד וקילוף עד לחתכים.

10/05/2019 | 20:16 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה להשלים רמת IGE ( לבדוק רקע אטופי) , בנוסף ממליצה להשלים תבחיני טלאי ( לבדוק רגישות לחומרים) . בשלב זה ממליצה על ליחוח העור בקרם ידיים ציקלפט ובמידת הצורך קרם סטרואידלי כגון אלוקום למספר ימים. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה