שבועיים לאחר שימוש בפד סטרילי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/05/2019 | 08:03 | מאת: מיכל

שבועיים לאחר שימוש בפד סטירלי דביק עקב הסרת פפילומה בירך למעלה. האזור ניהיה כהה ומתקלף. מורחת כרגע שמן קוקוס ללא הטבה מה לעשות. רואים את הריבוע של הפד בכהה על רקע העור הבריא תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, ממליצה על קרם ציקלפלסט או ציקלפט להחלמת העור. ייתכן רגישות לחומרי הדבקה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה