אשמח לעזרתך- אקנה בגיל 40

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/04/2019 | 16:08 | מאת: ענבל

שלום אני סובלת מזה כשנה ממה שנקרא אקנה מבוגרים. אני משתמשת באופן קבוע במשחת אלוקום וזה עוזר אבל חייבת למרוח בערך כל 3-4 ימים אחרת אני ״פורחת״. הבנתי שהמשחה מדללת את העור ואכן העור שלי נראה רע מאוד. מה עושים? הלכתי גם לרופא מומחה שאמר לי לחיות עם זה :-( האם יש אופציה טיפולית אחרת ושבאמת תפתור את הבעיה?

30/04/2019 | 07:40 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, אלוקום אינו טיפול מתאים לאקנה בפנים, ההיפך אלוקום גורם לאקנה. ממליצה לקבל חוות דעת נוספת ובדיקה קלינית של העור. בהצלחה!

30/04/2019 | 07:57 | מאת: ענבל

תודה רבה על המענה. המשחה עוזרת לי אבל לכמה ימים.. האם תוכלי להפנות אותי לרופא שיש לו ניסיון עם בעיה שכזו?

01/05/2019 | 12:54 | מאת: בהצלחה

גם רופא עור אחר ,מזה שאמר לך שאין מה לעשות. גם קוסמטיקאית וגם רופא נשים יכולים לעזור ע"י גלולות. בגדול... יש סבון נוטרוג'ינה שממש מנקה את העור ואף מכיל 2% ספירט סליציל ( חומצה שמנקה ופותחת את הנקבוביות ומסירה תאים מתים) זה בהנחה שהפנים שלך עם עור שמן ומבריק. יש להם סבונים גם לעור רגיל ומעורב. לצערי הסבון מוצק לא נמכר אלא הנוזלי ועלות 60 שח. סבון פנים פותח נקבוביות. מציעה לך לנקות את כל מברשות הסומק ולא למרוח מייק אפ שתהיה לך מגבת לפנים ומגבת לגוף. יש עוד תכשירים אבל אני מעדיפה לא לרשום

03/05/2019 | 06:16 | מאת: ענבל

תודה רבה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה