פריחה לאחר שימוש בפד סטרילי דביק

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/04/2019 | 17:10 | מאת: מיכל

שלום עברתי הוצאת פפילומה בירך קרוב לקו הביקיני הייתי צריכה למרוח סינטומצין ולכסות בפלסטר. מאחר ופלסטר רגיל לא כיסה הכל. השתמשתי בפלסטר שנקרא פד סטרילי דביק. לאחר שימוש של שבוע יש לי פריחה בצורת ריבוע של הפד בגודל 7.5 סמ משתמשת באופלומצין מזה שלושה ימים פעמיים ביום האם הפריחה אמורה לעבור? וכמה זמן להמשיך באופלומצין.? לא מכסה יותר את האזור תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, כנראה ישנה רגישות לדבק. מומלץ למרוח אלוקום או בטאקורטן מכיוון שאין צורך במרכיב האנטיביוטי, כעבור מספר ימים אמור להיות שיפור.

30/04/2019 | 11:28 | מאת: מיכל

תודה בבית יש לי רק אופלומצין ומרחתי כבר שישה ימים זה היה בחג אז לא יכולתי לפנות לרופא ללקבל משהו אחר. יש שיפור אבל יש סימן כהה של הפלסטר בצורת ריבוע לא יכולה כרגע לפנות לרופא לקבלת משחה שציינת והאם יש כבר : טעם בזה השאלה האם אפשר להמשיך בכל זאת למרוח אופלומצין עוד כמה ימים למרות המרכיב האנטיביוטי? 2. כמו כן הצלקת של הניתוח יש אודם סביבה האם צריך למרוח שם משהו? או שזה בסדר ? יש עוד 2 תפרים שלא נפלו עבר כבר שבועיים מאז הניתוח תודה רבה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה