פריחה אלרגית מקרמים טבעיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/04/2019 | 23:35 | מאת: חן

חוויתי כבר פעמיים פריחה אלרגית מקרמים ״טבעיים ללא פאראבאנים״. אחד מסדרת סבוקלם שמוכרים אותו במחלקת טבע ואחר מללין. אני לא יודעת לאיזה חומר אני בכלל אלרגית ולכן לא יודעת איך להחור להבא קרם שלא יעשה לי פריחה. היה לי קרם של ללין לפני שנה שמכיל אותם ריכיבים של הקרמים שעשו לי פריחה והוא דווקא לא עשה לי כלום. זה יכול להיות אפשרי?? ומה הפיתרון בשבילי??

08/04/2019 | 21:05 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה להשלים גם סדרת קוסמטיקה של תבחיני טלאי. לא ניתן לדעת בוודאות לגבי מוצרים . ממליצה על מוצרים דרמוקוסמטיים כגון: לרוש פוזה של סדרת טולריאן.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה